Nomineren

Dit is het nominatieformulier voor een sportvereniging.

-- kies gemeente --
Aangesloten bij sportbond:

Upload hier een mooie foto van je vereniging of het logo van je vereniging. Het formaat van het plaatje moet vierkant zijn, en minimaal 500x500 pixels.

upload
wis

Beschikt de vereniging over voldoende vrijwilligers om taken en activiteiten goed uit te kunnen voeren?

Behandelen de leden elkaar en ook de tegenstanders op sportieve en respectvolle wijze?

Worden er initiatieven ontplooid om de maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging te vergroten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportaanbod voor ouderen, buitenschoolse opvang, samenwerking met gemeente, onderwijs en zorginstellingen.

Zijn er voldoende keuzemogelijkheden voor gezond eten en drinken in de kantine?

Vul hieronder in wat jouw vereniging speciaal maakt. Denk bijvoorbeeld aan sportaanbod voor ouderen, rookvrij complex, geweldige vrijwilligers, betrokken leden, gezonde kantine, clubgevoel, initiatieven op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, verduurzamen accommodatie, sportaanbod voor mensen met een beperking, bijzondere projecten die net afgerond of gestart worden.