17 mei 2018
Nog steeds komen we mooie artikelen tegen over de Verkiezing Vereniging van het Jaar! Zo ook op Sport Knowhow XL: "We willen de vereniging in de schijnwerpers zetten", aldus Charlotte Persyn van NOC*NSF. Lees hier het hele artikel. .
Laatste tussenstand bekend
14 mei 2018
Ben je benieuwd hoe jouw favoriete sport- of cultuurvereniging er voor staat? Check dan snel hier de laatste tussenstand. Stemmen kan nog tot en met 20 mei, dus zet die eindsprint in!.
Nieuwe tussenstand gepubliceerd
7 mei 2018
Ben je benieuwd hoe jouw favoriete sport- of cultuurvereniging er voor staat? Check dan snel hier de nieuwe tussenstand. Stemmen kan nog tot en met 20 mei, dus er is nog niets beslist.
Nieuwe tussenstand online
30 apr 2018
De verkiezing is in volle gang: er wordt fanatiek campagne gevoerd én gestemd! Bekijk hier de nieuwe tussenstand van de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Hoe staat jouw favoriete sport- of cultuurvereniging er nu voor?.
Na eerste tussenstand Rugbyclub DIOK bovenaan
25 apr 2018
Na de eerste tussenstand 'Vereniging van het Jaar' staat Rugbyclub DIOK uit Leiden bovenaan. Welmoet Lugt, verantwoordelijk voor de communicatie van RC DIOK is terecht blij met de resultaten tot nu toe: “Als echte Leidse club is het natuurlijk heel leuk dat je genomineerd wordt voor deze verkiezing.
1e tussenstand bekend
23 apr 2018
De 1e tussenstand is bekend! Kijk hier snel hoe jouw favoriete sport- of cultuurvereniging er voor staat in de gemeente en provincie. Tag, share en stem!.
Artikel Verkiezing Vereniging van het Jaar op Sport.nl/voorclubs
13 apr 2018
We zien veel mooie artikelen voorbij komen over de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Bijvoorbeeld het artikel van Sport.nl/voorclubs , "Inmiddels staan al veel unieke verenigingsverhalen online.
Stemronde Verkiezing Vereniging van het Jaar gestart
9 apr 2018
We zijn van start! Er kan vanaf vandaag op jouw favoriete sport- of cultuurvereniging worden gestemd via www.verenigingvanhetjaar.nl.
Staat jouw vereniging er nog niet tussen, nomineer dan nu via www.
Alles over de verkiezing op RTV Meppel
26 mrt 2018
Vorige week was Hein Veerman, Programmamanager Sportclubontwikkeling NOC*NSF, te gast bij RTV Meppel. Hij werd daar geïnterviewd in het programma ‘Jos in de middag’ over de verkiezing Vereniging van het Jaar.
Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter
25 mrt 2018
Uiteraard informeren wij jullie graag over nieuwtjes rondom de verkiezing via deze nieuwspagina, maar je kunt ons ook volgen via Facebook , Twitter en Instagram .
Hockeyclub MHC Ede eerst genomineerde verkiezing verenigingvanhetjaar.nl
12 mrt 2018
Op donderdag 15 maart ging de website verenigingvanhetjaar.nl live. Hockeyclub MHC Ede was meteen enthousiast over de verkiezing en schreef de club in.
30 nov -1