Artikel Verkiezing Vereniging van het Jaar op Sport.nl/voorclubs
13 apr 2018
We zien veel mooie artikelen voorbij komen over de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Bijvoorbeeld het artikel van Sport.nl/voorclubs , "Inmiddels staan al veel unieke verenigingsverhalen online.
Stemronde Verkiezing Vereniging van het Jaar gestart
9 apr 2018
We zijn van start! Er kan vanaf vandaag op jouw favoriete sport- of cultuurvereniging worden gestemd via www.verenigingvanhetjaar.nl.
Staat jouw vereniging er nog niet tussen, nomineer dan nu via www.
Alles over de verkiezing op RTV Meppel
26 mrt 2018
Vorige week was Hein Veerman, Programmamanager Sportclubontwikkeling NOC*NSF, te gast bij RTV Meppel. Hij werd daar geïnterviewd in het programma ‘Jos in de middag’ over de verkiezing Vereniging van het Jaar.
Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter
25 mrt 2018
Uiteraard informeren wij jullie graag over nieuwtjes rondom de verkiezing via deze nieuwspagina, maar je kunt ons ook volgen via Facebook , Twitter en Instagram .
Hockeyclub MHC Ede eerst genomineerde verkiezing verenigingvanhetjaar.nl
12 mrt 2018
Op donderdag 15 maart ging de website verenigingvanhetjaar.nl live. Hockeyclub MHC Ede was meteen enthousiast over de verkiezing en schreef de club in.
30 nov -1