Geef jouw mening over de verkiezing en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Hoe vond je het om aan de verkiezing Vereniging van het Jaar mee te doen?

2. Hoe wist je dat de verkiezing Vereniging van het Jaar plaatsvond?

Maak een keuze

3. Hoe heb je de aanmeldingsprocedure ervaren?

Maak een keuze

4. Hoe was het om stemmen te werven?

Maak een keuze

5. Heb je gebruik gemaakt van de mediatoolkit om stemmen te werven? (Het gratis kant-en-klare promotiemateriaal op de website zoals posters, online banners, persberichten en logo verkiezing)

Maak een keuze

6a. Hoe waardevol vond je het jurybezoek? 1 = helemaal niet waardevol; 10 = zeer waardevol

Maak een keuze

7. Wat heeft deelname aan de verkiezing jullie vereniging gebracht? (denk aan: exposure, waardering/erkenning, ingangen om zaken voor elkaar te krijgen, nieuwe sponsoren, anders namelijk….)

8a. Hoe beoordeel je de communicatie tussen de organisatie van de verkiezing en jouw vereniging vanaf het moment dat jullie provinciewinnaar waren tot en met het moment dat je te horen kreeg dat je gewonnen had? 1= zeer slecht ; 10= zeer goed

Maak een keuze

9a. Wat vond je van de overval op jullie vereniging om te horen dat jullie gewonnen hadden?

9b. Wat zou je zelf aan de overval veranderen / zijn er zaken die wij gemist hebben waardoor het nog feestelijker had kunnen zijn?

9c. Vind je een overval een geschikte manier om te horen dat je winnaar bent of hadden jullie het liever op een andere manier te horen gekregen?

10a. Hoe belangrijk is het voor jullie dat jullie vereniging heeft gewonnen? 1=helemaal niet belangrijk; 10=heel erg belangrijk

Maak een keuze

10b. Wat zou je zelf aan de overval veranderen / zijn er zaken die de overval nog feestelijker hadden kunnen maken?

11. Hoe waardevol zijn de masterclasses die jullie vereniging krijgt?

12. Hoe waardevol is de professionele verenigingsfilm die jullie krijgen?

13. Als je zelf een prijs zou mogen bedenken voor de winnaar Vereniging van het Jaar, wat zou dit dan zijn?

14. Als je één ding mag veranderen aan de verkiezing. Wat zou dat dan zijn?

15. Heb je het voornemen volgend jaar weer aan de verkiezing mee te doen?

Maak een keuze

16. Hoe belangrijk vind jij het dat de verkiezing wordt georganiseerd?

Maak een keuze

17. Als je de verkiezing moet beoordelen, welk cijfer komt dan het beste overeen met jouw algemene indruk van de verkiezing?

Maak een keuze

18. Heb je nog tips, opmerkingen voor de verkiezing?