Geef jouw mening over de verkiezing en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Hoe vond je het om aan de verkiezing Vereniging van het Jaar mee te doen?

2. Hoe wist je dat de verkiezing Vereniging van het Jaar plaatsvond?

Maak een keuze

3. Hoe heb je de aanmeldingsprocedure ervaren?

Maak een keuze

4. Hoe was het om stemmen te werven?

Maak een keuze

5. Heb je gebruik gemaakt van de mediatoolkit om stemmen te werven? (Het gratis kant-en-klare promotiemateriaal op de website zoals posters, online banners, persberichten en logo verkiezing)

Maak een keuze

6a. Hoe waardevol vond je het jurybezoek aan jullie als provinciewinnaar?

6b. Wat heeft deelname aan de verkiezing jullie vereniging gebracht? (denk aan: exposure, waardering/erkenning, ingangen om zaken voor elkaar te krijgen, nieuwe sponsoren, anders namelijk….)

7a. Hoe waardevol vond je het jurybezoek? 1 = helemaal niet waardevol; 10 = zeer waardevol

Maak een keuze

8a. Hoe beoordeel je de communicatie tussen de organisatie van de verkiezing en jouw vereniging vanaf het moment dat jullie provinciewinnaar waren tot aan het moment dat je hoorde dat je helaas niet de finale gehaald had? 1= zeer slecht ; 10= zeer goed

Maak een keuze

9. Als je één ding mag veranderen aan de verkiezing. Wat zou dat dan zijn?

10. Heb je het voornemen volgend jaar weer aan de verkiezing mee te doen?

Maak een keuze

11. Hoe belangrijk vind jij het dat de verkiezing wordt georganiseerd?

Maak een keuze

12. Als je de verkiezing moet beoordelen, welk cijfer komt dan het beste overeen met jouw algemene indruk van de verkiezing?