Geef jouw mening over de verkiezing en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Hoe vond je het om aan de verkiezing Vereniging van het Jaar mee te doen?

2. Hoe wist je dat de verkiezing Vereniging van het Jaar plaatsvond?

Maak een keuze

3. Hoe heb je de aanmeldingsprocedure ervaren?

Maak een keuze

4. Hoe was het om stemmen te werven?

Maak een keuze

5. Heb je gebruik gemaakt van de mediatoolkit om stemmen te werven? (Het gratis kant-en-klare promotiemateriaal op de website zoals posters, online banners, persberichten en logo verkiezing)

Maak een keuze

6a. Hoe waardevol vond je het jurybezoek aan jullie als provinciewinnaar?

Maak een keuze

7a. Hoe belangrijk is het voor jullie dat jullie vereniging finalist is geworden? 1=helemaal niet belangrijk; 10=heel erg belangrijk

Maak een keuze

8. Wat heeft deelname aan de verkiezing jullie vereniging gebracht? (denk aan exposure, waardering/erkenning, ingangen om zaken voor elkaar te krijgen, nieuwe sponsoren, anders namelijk…. )

9a. Hoe beoordeel je de communicatie tussen de organisatie van de verkiezing en jouw vereniging vanaf het moment dat jullie provinciewinnaar waren tot en met het moment dat je te horen kreeg dat je niet gewonnen had?

Maak een keuze

10. Als je één ding mag veranderen aan de verkiezing. Wat zou dat dan zijn?

11. Heb je het voornemen volgend jaar weer aan de verkiezing mee te doen?

Maak een keuze

12a. Hoe belangrijk vind jij het dat de verkiezing wordt georganiseerd?

Maak een keuze

13. Als je de verkiezing moet beoordelen, welk cijfer komt dan het beste overeen met jouw algemene indruk van de verkiezing?